Mentides


Ara resulta que el Bush reconeix que no hi havia armes de destrucció massiva a Irak, l'Aznar diu que encara que a hores d'ara s'hagi demostrat que no n'hi havia, ell no pensa rectificar, que "en aquell moment,ell s'ho creis". També deia que els atemptats de l'11 M eren obra d'ETA, fins que es va demostrar que no. A Jimenez Losantos la llengua el pot, i tot i que el jutge el multa per dir mentides, per dir que ERC són terroristes, ell continua en la seva línia de mentides i acusacions falses, fins quan?
Fins quan no ens adonarem que ens menteixen?I què s'hi pot fer al respecte?
Utlitzen la mentida com a eina, com a eina mediàtica, com a eina política, la mentida com a eina social està present a les nostres vides, en el nostre dia a dia. Ens han fet creure que per ser feliços, per ser "normals", hem de tenir una feina que ens paguin molts diners per poder gastar-los als grans magatzems,tenir un cotxe ben gran, tenir fills, hem de ser ben guapos i prims si no la gent que ens envolta no ens estimarà, hem de tenir, tenir, tenir molt i pensar, pensar, pensar ben poc.
"Pensar es el trabajo más difícil que existe. Quizá sea ésta la razón por la que haya tan pocas personas que lo practiquen", diu el filòsof. Però està a les nostres mans combatre la mentida, i hi ha moltes maneres de fer-ho.
Us recomano un parell de Blogs que tenen molta "chicha" i que fan donar voltes al cap:
Consume hasta morir, i La Mirada Críptica.
A llegir de gust!

2 comentaris:

Criptica ha dit...

Hola Anna,
siempre la misma historia, "donde dije digo, digo Diego" tu entrada me ha hecho reflexionar, sobre todo en si tenemos lo que nos merecemos. Yo creo que sí y el filósofo que citas tiene toda la razón. Y bueno qué decir de las tres perlas que nombras... para mí J. Losantos el peor, pues como periodista debería tener el papel de desenmascarar la mentira Y OBJETIVIDAD NINGUNA. Él sí es un terrorista de la palabra. Gracias por la recomendación, vine a visitarte a ver qué contabas y me diste la sorpresa. Un abrazo.

Criptica ha dit...

y esa I? a qué le di? jajajaja la de arriba es Críptica. Besos.