Fem un cafè?


Aquesta frase tan normal i tan recurrent en el nostre dia a dia té mil significats, fins a quin punt el fet de fer un cafè vol dir moltes més coses mes enllà del simple fet físic d'ingerir aquest líquid fosc tan cotitzat arreu del món. Fer un cafè vol dir compartir una estona amb tu, una estona en la qual tu i jo sols ens explicarem allò que ens ve de gust compartir, allò que vull que sàpigues, les meves inquietuds, els meus somnis, si estic bé, o malament, o els meus plans de futur. Fer un cafè també vol dir estar disposat a escoltar a l'altre a donar i rebre consells, per mi fer un cafè, té un significat molt especial.

Tot i que és un dels negocis que mou més diners arreu del món, i que darrera de marques com Nespresso, Nescafé, Marcilla, etc.. no sabem ben bé quins interessos s'hi mouen ni qui en surt beneficiat o perjudicat, els seus anuncis sempre ens porten cap a un món suau, tendre, on el cafè ens ajuda a compartir moments amb els que ens envolten, ens proporciona benestar, en fi, és meravellos ( si, clar, què han de dir ;) ) Potser estem influenciats per tots aquests anuncis.

El cafè s'ha de prendre tranquil.lament, suaument, tal i com es descriu en el llibre: "La mujer habitada", o com surt al reportatge del Time Out, de les millors cafeteries de Barcelona. No cal anar amb presses, entrar corrent i prendre'l, la barra del bar , de cop, i sortir altra vegada a corre cuita. Per poder disfrutar del cafè cal tenir temps.

Per tant, ja ho sabeu, per gaudir d'un bon cafè el més important és tenir una bona companyía.;)

4 comentaris:

e. ha dit...

això és publicitat encoberta? :p

lucia ha dit...

es que desde que treballa a la granja...
t'hauríes de deicar a observar ala clientela i inventarte les seves histories segons com els vegis parlant... sería moltbonic...!

Anònim ha dit...

Tu sí que ets una persona especial...
Anem a fer un cafè?

Minerva ha dit...

A mi m'encanta fer cafés amb tu!