Apagada de mòvils


Avui hi havia convocada una apagada general de mòvils.
El mail m'ha arribat tard i per tant no m'hi he pogut sumar, ja era tard:P

Però el compromís real dels usuaris no hauria de ser una apagada d'un dia, igual que amb l'"apagada" de llums del dijous passat, o les famoses "cacerolades" de quan "tothom" estava en contra de la guerra. El compromís hauria de ser en el dia a dia, en fer un bon ús dels llums de casa, en el ús o malús que es fa del mòvil(a nivell monetari), de l'ordinador, dels ascensors, de les escales mecàniques del metro, amb les bosses de plàstic del supermercat, amb els envasos que comprem... i un llarg etcètera.

I això hauria de ser tant a nivell individual com col.lectiu: les gran empreses, les fàbriques, l'administració pública..., segur que si entre tots i totes reduïssim el consum al estrictament necessari, el canvi climàtic no seria tant imminent. O potser si?

Què cal que passi per fer aquest canvi?Com aconsegui una consciència global ? És realment impossible?

A mi em va encantar aquell anunci de: que passaria si...? Ara no recordo el nom de la pàgina web... Però la idea era genial.

La Foto és d'una espelma en moviment
Artista: ma germana

3 comentaris:

garnatxa ha dit...

La web que dius és sostenibilidad.com i és del grup acciona (acciona.es), una gent que tenen molts calers invertits a molts llocs i van fer una campanya si més no curiosa (vull dir, que la facin ells).

peudemicro ha dit...

digue-li a ta germana k deixi d jugar am espelmes k kremarà la casa..k ja s grandeta!

peibol ha dit...

acciona.es curiosament estava emmerdada en tot el tema de l'OPA aquella sobre Endesa (hidroelèctrica espanyola que possiblement té molt a veure amb això de què parlem...).

quants diners que inverteixen aquesta gent en fer-se neteges d'imatge i consciència...

possiblement el canvi és tan i tan difícil perquè requereix del petit compromís de tots i cada un dels ciutadans (o d'una majoria significativa). Cap d'aquestes empreses que ho controlen tot ens hi portarà.

ens veiem!