7 coses rares


Avui estic d'enhorabona: m'han otorgat un premi. Uns premis que trobo que són molt originals, i que es mereixen un post amb cara i ulls.

Anem a pams:

1- Publicar el premi i fer referencia a qui ens l'ha donat...


Aquest premi me l'ha donat l'Elena ,que juntament amb l'Eva , compartim la passió per totes les novetats i meravelles que ens ofereix la xarxa (entre moltes altres coses). I perquè elles si que, per mi, són la representació dels blocs escrits en femení.

2- Escollir a 7 dones més a qui donar-li el premi...

1.-A l'Alba perquè les seves fotos i els seus posts ens transporten cap al seu món únic i inimitable, i perquè segur que li encantarà repartir premis i explicar coses rares sobre ella.

2.-A la Luzía perquè no sé com s'ho fa però és capaç de trobar l'impensable a internet, diverit, creatiu i, sobretot, molt fashion :)
I perquè tinc curiositat per les seves 7 coses rares :P

3.-A la Irene perquè amb la seva lluita i els seus somriures ha aconseguit fer que els nostres móns siguin més feliços cada dia.

4.-A la Maria que amb el seu blog ens trasllada a móns llunyans i desconeguts per la majoría, ens explica què hi passa a l'altra banda del món i perquè així s'anima a fer un post diferent.

5.- A la Núria perquè és una fora de sèrie pel que fa a les manualitats i la seva originalitat i la seva creativitats són molt difícils de trobar.I perquè sé del cert que les seves 7 coses rares ens faràn molta gràcia.

6.- A la Conxi perquè el seu humor i la seva visió de la qüotidianeitat fan més lleugera la càrrega del dia a dia. Al seu món de color de Champán Rosa, mordaç, intel.ligent, divertit i aclaparadorament savi.

7.- I a la Gisela, que no té bloc però que l'animo a crear-ne un, perquè estic segura que té moltes coses interessants a dir i compartir amb la resta de la xarxa


I finalment vull afegir a una 8è premiada que sé que potser no farà al.lusió al premi però li vull donar igualment perquè se'l mereix: a la Roser que té un blog molt original i molt poc conegut on dóna a conèixer les diferents biblioteques. Tot i que últimament no l'actualitza gaire, a veure si així s'anima.

3- Explicar 7 coses rares o estranyes sobre mi...

1.- Tinc debilitat per les llibretes: grans, petites, allargades, rodones, de colors, blanques, no me'n puc estar, les veig i les vull tenir. Això em comporta tenir un munt de llibretes començades a casa que no goso mai gastar per por a haver-les de llençar un cop usades.

2.- Tinc una altra debilitat : les bossetes. Ja siguin necesers, estoigs o una simple bossa de tela on hi guardes les sabates: en tinc de totes mides, marques i colors, en tinc un munt.

3.-Cada dia calculo els trajectes que he de fer 4 o 5 vegades per veure quin pot ser el camí més curt per fer-los, és una mania rara que tinc, tot i que hi ha trajectes que faig cada dia un parell de cops i ja sé que aquell és el camí més curt..però no se sap mai.

4.-A l'hora de dormir necessito fer-ho amb els llums completament apagats, porta i finestres tancades i ( si és hivern) amb una manta ben gruixuda que em tapi les orelles. Sóc molt fredolica.

5.-Quan estenc la roba m'agrada que quedi ben endreçada de manera que calculo que hi pugui cabre tot el que he d'estendre, com que tinc una "sissí" petita de l'IKEA, el dia que hi ha molta roba m'hi estic una bona estona.

6.- Sóc molt observadora, m'agrada mirar-me la gent de dalt a baix i veure com són, què duen posat, quins gestos fan... Hi ha que diu que me'ls miro malament, però és simple curiositat observo i ho deso a la meva memòria, com si fós un magatzem d'informació que sé que algun diaem servirà per alguna cosa :)

7.- Al matí necessito llevar-me amb música o amb la ràdio, els dies que, pel que sigui, no puc fer-ho així, no em desperto igual d'alegre. També m'agrada sentir les notícies a la ràdio de bon matí, m'ajuda a donar el tret de sortida del dia.


I aquí els premis i una mica sobre mi. Ja tinc ganes de veure les respostes ;)

6 comentaris:

Lara ha dit...

jo també he sigut premiada.. elis elis!

Un petó desde terres camp-penedenques! ;)

Pink pony ha dit...

Hola,
Sóc una premiada, em fa molta il.lusió aquest reconeixement. He d'explicar 7 coses de mí o què? Sí, visc al món dels teletubbies....

Jordi ha dit...

Jo no he sigut premiat!! Pq?? Snif, snif... :(
Amb lo bé q has estat aquests dies amb mi... jeje
Petonet, laica!

Anna ha dit...

Jordi! No sabia que tinguéssis un bloc! :P Si ho hagués sabut potser t'hagués premiat! :P
Si jo sóc laica tu ets.... :P:P

Anònim ha dit...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Anònim ha dit...

Jo si he estat premiada, per coses materials.

Ara només em fa falta que em premiïn, per coses immaterials: l'amor per exemple.