Petites Coses


La meva gateta, la Lita, és una coseta que vaig trobar al mig del carrer una nit de Setembre d'ara farà un any al poble de la meva Àvia, a Vidreres. Des de llavors a mi m'ha fet la vida una mica més alegre, em fa il.lusió arribar a casa i que ella em rebi ( a la meva família també li encanta), que em desperti al matí perquè té gana i vol menjar, quu quan tingui fred es posi a sobre de la meva roba neta... Són petites coses que m'alegren el dia a dia, sembla mentida, que sense voler, una nit de Setembre de visita improvitzada et canviï la teva vida qüotidiana, per a millor clar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

loLitaaaaaaaa!!

Aquí sembla petita la tia, però es enorme!!

Quan parlaràs del Narcís? O això és propi del blog de ta germana? ;)

Anna ha dit...

El Cargol Narcís va ser alliberat ara farà un mes al balcó de casa, (coses de ma germana) junt amb un amiguet que li havíem trobat a dins d'uns enciams que venien de Vidreres, o sigui que ja no hi ha Narcís, ara la Lita és l'única i exclusiva mascota de la casa.

eva ha dit...

Sembla mentida la companyia que arriben a fer... :)
A mi m'encanta quan et deixes un got sobre la taula i te'l trobes trencat a terra, o quan resulta que hi ha un prestatge en el que aquell calendari no pot anar, o quan has de pensar-t'ho sempre molt bé on posaràs qualsevol cosa de decoració de la casa que et regalin!! jeje...
Però quan fa fred i estas veient la tele o llegint i t'escalfa la falta no té preu!!!!!