Una estoneta



M'agradaria trobar cada dia una estona per estar amb mi mateixa, sola, sense res, tenir una estona per pensar, però no aquella estoneta abans d'anar a dormir, perquè tot allò que penso en aquella estona l'endemà s'ha esvaït.

Avui he sortit a llençar la brossa, en xàndall, i només duia les claus de casa, res més. M'he posat a passejar pel barri ( no he anat massa lluny, tapoc us penseu;P) i he tingut una senscaió nova, de llibertat, sense diners, sense bolso, sense carnets, sense res de res, perquè tampoc ho necessitava.Ha estat molt..alliberador.

De vegades, quan tinc moltes ganes de fugir, pujo al terrat de casa meva i em miro els terrats de Barcelona. Em relaxa. M'agrada. No sé si és la sensació que em transmet la ciutat, o alguna altra cosa inexplicable ( de moment).

Un dia vaig llegir en un llibre que cadascú hauria de fer un cafè cada dia amb ell mateix, i em va semblar molt bona idea.

Ho heu provat??

7 comentaris:

Anònim ha dit...

kuan surto de casa x anar a llençar la brossa i vaig sense res a sobre si que em sento alliberada prò a la vegada com desprotegida..

pel tema carnestoltes, m'agradaria poder venir prò ja he pagat els 140€ de l'eskiada.. encara k si no neva i s'anul·la, pots estar segura que allà em tindràs vestida d'eskimal amb banyador!! jaja
:)

petonets!!!

Anònim ha dit...

Surts sense res a sobre??
Clar k et kedes afònica reina!
Ara entenc pk lligues tant..:P!

Voltes, voltes, voltes, carnestoltes!

Anònim ha dit...

si, és molt agradable la sensació d'estar passejant pel carrer sense res, snese mòbils, ni bolsos, ni coses que molestin..i caminar, i badar, i si arribes lluny..ja tornaràs!
Llàstima que no es pugui fer cada dia..però encara que sigui en el tren, a casa, al metro, de camí cap al casal, cap a la biblioteca, estudiant, fent el dinar, al gimnàs..sigui on sigui..la passejada mental és innevitable! ;)
1 petonet guapa..!
jo no tinc terrat...però trec el cap per la finestra!

Daniel Rodríguez ha dit...

com ja et vaig dir el ritual del cafe si que el compleixo. des de fa uns mesos que ho faig. no cada dia per que no tinc temps pero si molts dies.. molts cops al pati del cccb.. lloc perfecte per fer aquesta passejada menal que diu la clara..

i terrat jo tampoc tinc pero terrasa si.. de tant en tant surto alla.. sec amb el meu bloc i deix escapar unes quantes hores.

1 petonet!.

Anònim ha dit...

Aquestes illetes que ens costa tant trobar, entre l'estira i arronsa de la quotidianitat...

Però què passaria si la proporció fos a la inversa? Si tinguéssim més temps dedicat a pensar, reflexionar, etc que no pels fets?

...quin calfred, no? ;)

eva ha dit...

http://www.elpais.com/recorte/20070116elpepivin_5/XLCO/Ges/20070116elpepivin_5.jpg

Anònim ha dit...

Jo no he pogut veure aquest link!