Recepta per a un dinar de dijous:


Avui vull fer referència a dos bloc molt interessants: Golafres i Un pessic de sal,des d'aquí els vull fer una petita aportació que m'ha vingut al cap tot dinant.

Quina és la recepta per a fer-te el dianr un dijous, que és el dia d'anar a plaça, però la nevera encara està buida? Doncs l'Amanida del Dijous.
Ingredients:
2 carxofes
1 carbassó
1 Cogollo
1 filet de salmó cru ( també es pot agafar tonyina, o carn, o les proteïnes que més us agradin)

Fem bullir la carxofa. Fregim el carbassó ( traïent-ne les parts dolentes ) tallat a dauets a la paella i netegem el "cogollo".
Ho barregem tot i ja tenim l'amanida. Tallem el salmó a rodanxes i el posem a un altre tàper.

I cap a la Biblioteca falta gent.
Un cop la gana et fa deixar d'estudiar, anem cap al Bar de la UB d'Humanitats del centre per poder gaudir del teu tàper que amb tan de carinyo t'has preparat aquest matí.

Aquest Bar és fantàstic, per mi un gran descobriment, és gran, lluminós, de sostre alt i tens els cafès molt barats, menys d'un euro el cafènllet, i 85 cèntims el tallat(crec ). A més a més també fan un menú boníssim per 6,75 euros que canvien cada dia, amb cuina casolana, avui tenien Paella i tot!!
És un lloc tranquil on poder menjar sense que ningú et molesti, hi ha una terrassa per a poder prendre el solet i unes encarregades de la barra la mar de simpàtiques.
Per quedar bé amb l'Elena, posaré els 5 bàsics del Bar de la UB:
Els 5 bàsics
1. Població: Barcelona
2. Districte i Barri: Raval
3. Tipus de cuina: Casolana
4. Preu: 3-10€
5. Especialitat: Cremes de verdures, paelles, carns variades.

I res més, per poder gaudir del teu dinar gastant ben poc, aquesta és la recepta.
Visca els tàpers!!

4 comentaris:

eva ha dit...

Quines són les parts dolentes del carbassó???

e. ha dit...

què vol dir "quedar bé amb l'Elena"? a sobre que faig un (altre) servei social!...

per cert, quina amanida tan pintoresca... hi ha coses ben diferents.

el salmó... cru?

albeta ha dit...

Quin dia voldràs compartir amb mi la recepta dels tapers?

;)

Anna ha dit...

Eva: No és que el carbassó tingui parts dolentes, era "aquest" carbassó en concret.
És que el pobre carbassó estava una miqueeeets floridet d'algunes parts i vaig agafar les bones, el pobre no sé quan de temps duia a la nevera:P, però va quedar bo eh?

Elena: el salmó, òbviament, cru, per això he posat que es poden triar les proteines que es vulguin, que ja sé que no a tothom li agrada el salmó cru:p

I per l'Alba! Quan vulguis!! I surtis una mica abans de la feina;) Que si no tenim incompatibilitat horària, però podem quedar el dia que vulguis.