ReMurguem


No sé quina mania li ha agafat ara a tothom per queixar-se, que si el sou, que si el pis, que si la feina.

Jo no dic que no em queixi, segur que si, i molt, però sempre hi ha l'alternativa a queixar-se per combatre l'abatiment i el pensar que no podem fer res per canviar el que ens envolta:

LA MURGA: PEL DRET A UN HABITATGE DIGNE – Ciutat Vella (Barcelona) Aquest projecte, que va néixer l’any 1995, consisteix en la rehabilitació de pisos de persones desfavorides de Ciutat Vella. La realització es fa mitjançant camps de treball a la primavera i a l’estiu, amb les unitats de pioners (15-17 anys) i clan (18 anys) dels agrupaments de l’Associació Els projectes tenen diversos objectius, entre els quals destaquen la voluntat de sensibilitzar els joves en la problemàtica de la marginació social, contribuir a la millora de les condicions de vida de la població del Districte de Ciutat Vella de Barcelona; fomentar la solidaritat, el civisme, la participació ciutadana i l’acció comunitària i difondre la realitat del Quart Món a la població en general, fomentant la seva implicació.

Ja ho tenim gairebé tot a punt per començar amb el projecte el dia 19 i acabar-lo , amb sort, el 24 d'aquest mes.

1 comentari:

brufus ha dit...

Epa!!!!!!!!

Quins records eh!

Que us ho passeu molt i molt bé!!! Si un dia necessiteu l'ajuda d'un exmurgaire amb qualificació d'enguixador feu-me un truc =)