Malsons


Avui m'he llevat amb una extranya sensació, he tingut un malson. Feia moltíssim temps que no en tenia cap. En el meu malson hi participava un munt de gent, gent propera, gent llunyana, era molt curiós el poti poti que hi havia i els protagonistes que s'hi barrejaven.

M'agrada intentar inerpretar els meus somnis, siguin bons o dolents, sempre he cregut que tenen algun significat, si més no que jo els hi puc donar un significat. Poden ser "imatges espúries", poden ser un seguit d'inquietuds que et rondaven pel cap i que han decidit posar-se d'acord per sortir a la llum, pot ser el subconscient que et diu que alà passa alguna cosa, poden ser un munt de coses.

Per mi el fet de somniar amb certes coses o amb certa gent m'ajuda d'alguna manera a prendre decisions, sé que sembla curiós, però m'agrada pensar que el subconscient hi és i que ens ajuda, com una mena de 6è sentit.
Confiar en les intuicions pot ser útil de vegades, no sempre, això està clar, però hi ha cops que dius: això no em fa bona espina, i és una opinió que no es pot justificar amb cap argument empíric, però tu saps que hi és.
Sóc molt conscient que les decisions sovint poden o no ser les encertades, i que cal tenir el màxim d'informació abans de prendre'n cap d'important, però també crec que fer cas del teu sisè sentit ( o del cor, per dir-ho d'alguna manera) et pot dur a prendre la millor decisió.
Tot i que sempre pot ser que t'equivoquis! ;)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Pensa que sempre hauràs pres la decisió encertada; mai no sabràs què hauria passat si haguessis pres la decisió alternativa. No hi ha camí de retorn... ;)

brufus ha dit...

però que és això????????'

menys reflexió, i més explicar en que consistia el malson!!!! Qui hi sortia? Que passava?...

...

Silenci: malson, enfadats, endavant, encantats, educats, màgia, neteja, polèmiques, hereus, somiem, responsabilitats, observacions, campaments, canvis.

Són totes les paraules que has fet servir com a títol d'algun post...

Podem jugar a un joc? Et diem una paraula, tu la relaciones i escrius un post.

Et proposo: rauxa
( [1803; de l'ant. raixa 'ardor, fúria', amb influx dels ant. raujós 'furiós' i raixós 'ardent', ll. rixosus 'busca-raons', der. de rixa 'brega']

f Determinació sobtada, pensada capriciosa.)

Anna ha dit...

Joan: el malson ja te l'explicaré a tu personalment, si vols.

Em sembla bé la proposta de que em dieu una paraula i la relaciona i escric un post, ara, no prometo rapidesa, ja que per escriure necessito temps.

Més propostes?;)

e. ha dit...

els somnis són entretinguts, però en el meu cas mai els faria servir per prendre cap decisió.
serà perquè de tant en tant, són massa reals, i poc espuris.

L. ha dit...

I si no pots prendre la decisió que voldries? què fas? et comformes amb el camí que et toca recórrer?