Rauxa


Quan notes que tot allò que et semblava estable comença a inestabilitzar-se. quan penses que hi havia coses que només passaven "als altres", o que, senzillament, a tu no et passaria. Per mi, ara és un d'aquests moments.

Doncs si, d'aquí poc marxo de casa, m'independitzo. Suposo que fins que no estigui físicament a "l'altra" casa, no m'adonaré dels canvis importants que això suposa.
I és que ja fa temps que hi pensava, en això de marxar, i resulta que de cop i volta es van donar tots els requisits necessaris per fer-ho possible.
Hi ha coses que només et passen un cop a la vida, és com si de cop i volta tinguéssis un moment de claredat, i sense pensar en les enormes consequències que això comporta, et llences a la piscina, amb els ulls tapats, sense saber si a sota hi trobaràs aigua i aguantant la respiració. I just en el moment de la capbussada una sensació de felicitat t'envaeix, et corprèn, i és llavors que saps, que has fet allò que havies de fer.

3 comentaris:

Alba Danés ha dit...

FElicitats per la desició!!! Molta sort en aquesta nova etapa!!!

Fins aviat!

lucia ha dit...

ja veuras com anirà tot suuuper bé!!
estas en bona companyia!

Anònim ha dit...

Jo només vull donar-te ànims! I tot i que suposi molts sacrifis, també són molts beneficis personals. Felicitats per la decisió!!!!